Passion för bokstäver

Att rita bokstäver

I hela mitt liv har jag haft en fäbless för bokstäver. Att få skriva. Klottra. Måla. Bokstäver. Fotoalbum och skolböcker var fulla med dem. Och för ett halvt liv sedan, innan jobb och familj tog över tid och tankar, gick jag kurser i handtextning och kalligrafi.

Men under årens lopp har kreativiteten fått utlopp i mitt jobb som webbansvarig och innehållsstrateg istället och ritandet har gått på sparlåga.

Lettering!

Men så. I februari 2017 råkade jag se en väns pin på Pinterest. Lettering, stod det. Brush lettering. Oooh. Rita bokstäver! Jag följde allt och alla jag kunde hitta på Instagram för att lära mig om penselkalligrafi och lettering. Och jag hittade tillbaka till skapandet.

Min plats för all things bokstäver och illustration

Här är jag nu – med ett fortsatt skenande intresse för att lära mig mer rita bokstäver på fler sätt. Lusten att skapa är tillbaka. Och ingen kunde vara gladare än jag.

Den här webbplatsen är min lettering-plats. Full med tankar och inspiration om att lära sig rita bokstäver.

Det är alltid roligare att vara flera – och det vore en ära om du ville följa med mig på vägen. Jag blir superglad för alla kommentarer här – och säg gärna hej på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.